Naše webové stránky používají cookies proto, aby lépe vyhovovaly Vašim požadavkům. Správné nastavení možností Vašeho prohlížeče umožňuje blokovat, nebo odstranit cookies, ale může také způsobit, že stránky nebudou fungovat správně, nebo dokonce vůbec. Tím, že nadále budete používat stránky bez změny nastavení Vašeho prohlížeče, souhlasíte s použitím cookies.
Další informace o našich zásadách ochrany osobních údajů.

Zásady ochrany osobních údajů

Společnost IMI Hydronic Engineering SA přistupuje k ochraně Vašich osobních údajů velmi odpovědně. Žádáme Vás o důkladné pročtení těchto zásad ochrany osobních údajů, neboť obsahují důležité informace o tom, co shromažďování osobních informací o Vás společností IMI Hydronic Engineering SA obnáší, a také o tom, jak bude společnost IMI Hydronic Engineering SA Vaše osobní údaje používat.

 Společnost IMI Hydronic Engineering SA je součástí skupiny IMI (technologická skupina s globální působností zaměřená na precizní regulaci a pohyb tekutin v kritických aplikacích). Tyto zásady se vztahují na informace, které shromažďujeme o:

  • návštěvnících našich webových stránek;
  • lidech, kteří se zaregistrují k využívání našich služeb;
  • lidech, kteří se zaregistrují na naše semináře;
  • lidech, kteří se zaregistrují k odběru našich marketingových materiálů a softwaru;
  • lidech, kteří reagují na naše pracovní nabídky.

 

1.                  Informace, které o Vás shromažďujeme

Zaregistrujete-li se k využívání našich služeb, požádáme Vás o poskytnutí těchto osobních informací:

1.1              jméno;

1.2              poštovní adresa, e-mailová adresa, telefonní číslo;

1.3              označení pracovní pozice a název společnosti.

Příležitostně se může stát, že informace o Vás obdržíme z jiných zdrojů (například od agentur referujících o úvěrech); v takovém případě je přidáme k informacím, které o Vás již uchováváme, což nám pomůže poskytovat více informací o našich produktech a řešeních.

                       

2.                  Jak budeme informace o Vás používat

Shromažďování těchto informací nám umožní zpracovat Vaši registraci, vyřídit jakékoli objednávky, které uděláte, či dodat požadované zboží a služby. Příslušné informace pak používáme my, naši zmocněnci a subdodavatelé k tomu, abychom Vás informovali o stavu Vašeho účtu a mohli s Vámi komunikovat v jakékoli záležitosti související s vedením Vašeho účtu a poskytováním zboží a/nebo služeb obecně. V případě Vašeho souhlasu Vás také můžeme kontaktovat ohledně dalších produktů a služeb, o nichž se domníváme, že by Vás mohly zajímat.

 

Můžeme také používat souhrnné informace a statistiky pro účely monitoringu používání webových stránek, což nám pomůže rozvíjet naše webové stránky i naše služby. Takovéto souhrnné informace můžeme rovněž poskytnout třetím stranám. Tyto statistiky nebudou obsahovat informace, které by mohly být použity ke zjištění Vaší totožnosti.

 

Čas od času můžeme Vaše informace poskytnout našim agenturám působícím v oblasti zákaznických služeb pro účely výzkumu a analýzy – budeme díky tomu moci monitorovat a zlepšovat zboží a služby, které poskytujeme. My nebo naši zmocněnci a subdodavatelé Vás můžeme kontaktovat prostřednictvím pošty, e-mailu nebo telefonu a požádat Vás o zpětnou vazbu a připomínky k našemu zboží a našim službám.

 

3.                  Marketing

Může se také stát, že Vám my a společnosti z naší skupiny budeme chtít poskytnout informace o speciálních prvcích našich webových stránek nebo jakýchkoli jiných službách či produktech, o nichž se domníváme, že by Vás mohly zajímat. Pokud byste tyto informace raději nedostával(a), pošlete prosím prázdnou e-mailovou zprávu na adresu contact.tah@tahydronics.com. Budete-li souhlasit s tím, abychom Vám marketingové informace poskytovali, můžete svůj souhlas později kdykoli stáhnout.

 

Může se také stát, že Vám budeme chtít poskytnout související informace od třetích stran, o nichž se domníváme, že by pro Vás mohly být zajímavé. Pokud byste tyto informace raději nedostával(a), pošlete prosím e-mail na adresu contact.tah@tahydronics.com. Budete-li souhlasit s tím, abychom Vám marketingové informace od třetích stran poskytovali, můžete svůj souhlas později kdykoli stáhnout.

 

Vaše informace můžeme poskytnout také pečlivě vybraným třetím stranám, o jejichž produktech nebo službách se domníváme, že by pro Vás mohly být zajímavé. Pokud si nepřejete, abychom Vaše informace tímto způsobem zpřístupňovali, pošlete prosím e-mail na adresu contact.tah@tahydronics.com.

 

 

4.                  Naše používání tzv. cookies a dalších technologií pro shromažďování informací

Cookies jsou malé textové soubory uložené ve Vašem počítači a slouží ke shromažďování standardních internetových statistických informací a informací o chování návštěvníků webu. Získané informace se používají ke sledování používání webových stránek daným návštěvníkem a k vytváření statistických zpráv o aktivitě na webových stránkách. Máte-li zájem o více informací o cookies, navštivte stránky www.aboutcookies.org nebo www.allaboutcookies.org. Svůj vyhledávač si můžete nastavit tak, aby cookies nepovolil, a na výše uvedených webových stránkách se dozvíte, jak cookies ze svého vyhledávače odstranit. V několika případech se však může stát, že pokud cookies ze svého vyhledávače odstraníte, některé z vlastností našich webových stránek nebudou fungovat.

 

Níže je uveden seznam cookies používaných našimi webovými stránkami a krátké vysvětlení jejich použití:

  • atssc a _atuvc. Tyto cookies ukládají informace o daném návštěvníkovi z registračních polí. Tyto cookies jsou ve vyhledávači uchovávány po dobu 14 dní.
  • utma, _utmb, _utmc, _utmv, _utmz. Tyto cookies pocházejí od Google Analytics a získávají statistické údaje o návštěvnících našich webových stránek. Tyto cookies se ve vyhledávači uchovávají do konce dané relace.

 

5.                  Jak chráníme Vaše informace

Zavedli jsme následující bezpečnostní postupy a technická i organizační opatření na ochranu Vašich osobních informací: firewally, technologie certifikace uživatelů, omezený přístup a používání hesel.

 

Na ochranu Vašich osobních informací vynaložíme veškeré přiměřené úsilí v souladu s našimi povinnostmi dle z.č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

 

6.                  Přístup k Vašim informacím a aktualizace a opravy Vašich informací

Máte právo vyžádat si kopii informací, které o Vás uchováváme. Máte-li zájem o kopii některých nebo všech svých osobních informací, pošlete prosím e-mail na adresu contact.tah@tahydronics.com nebo pošlete dopis na adresu: Marzena Oleszczuk, IMI Hydronic Engineering, Olewin 50A, 32-300 Olkusz, Polsko. Může se stát, že si za tuto službu budeme účtovat malou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace..

 

Naší snahou je zajistit, aby Vaše osobní informace byly přesné a aktuální. Pokud se kterákoli z informací, které jste poskytl(a) společnosti IMI Hydronic Engineering SA, změní, například změní-li se Vaše e-mailová adresa, příjmení nebo platební údaje, případně přejete-li si zrušit svoji registraci, sdělte nám prosím aktuální a správné údaje zasláním e-mailu na adresu contact.tah@tahydronics.com či zasláním dopisu na adresu: Marzena Oleszczuk, IMI Hydronic Engineering, Olewin 50A, 32-300 Olkusz, Polsko. Můžete nás požádat, anebo můžeme požádat my Vás, o opravení informací, o nichž se Vy nebo my domníváme, že jsou nepřesné, a můžete nás také požádat o odstranění nepřesných informací.

 

7.                  Prodej podniku

Pokud je podnik společnosti IMI Hydronic Engineering SA prodán nebo dojde ke sloučení s jiným podnikem, mohou být Vaše údaje zpřístupněny našim poradcům a jakýmkoli potenciálním kupujícím a jejich poradcům a budou postoupeny novým vlastníkům podniku, a to v souladu z.č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

                       

8.                  Váš souhlas

Poskytnutím svých osobních informací dáváte souhlas s používáním těchto informací, jak je uvedeno v těchto zásadách.

 

9.                  Změny zásad ochrany osobních údajů

Naše zásady pro ochranu osobních údajů podrobujeme pravidelnému přezkumu. Pokud tyto zásady změníme, zveřejníme příslušné změny na této stránce a umístíme oznámení na další stránky webu, abyste stále měl(a) aktuální povědomí o informacích, které shromažďujeme, a o tom, jak je používáme. Tyto zásady ochrany osobních údajů byly naposledy aktualizovány dne 25. července 2013.

 

10.              Jak kontaktovat společnost IMI Hydronic Engineering SA

Vítáme Vaše názory týkající se našich webových stránek a našich zásad ochrany osobních údajů. Budete-li si přát nás kontaktovat s jakýmikoli dotazy nebo připomínkami, pošlete prosím e-mail na adresu contact.tah@tahydronics.com nebo pošlete dopis na adresu Marzena Oleszczuk, IMI Hydronic Engineering, Olewin 50A, 32-300 Olkusz, Polsko.

 

11.              Odkazy na jiné webové stránky

Naše webové stránky obsahují odkazy na jiné webové stránky. Tyto zásady ochrany osobních údajů platí pouze pro tento web, proto použijete-li odkaz na jiné stránky, je žádoucí přečíst si jejich vlastní zásady pro ochranu osobních dat.