Kursuscenter

OBS! Vi har valgt af udsætte alle planlagte kurser til 2021 pga. udviklingen af Covid-19.​​​​​

Vi tilbyder praktiske kurser og vigtig HVAC-viden ​

Vigtig knowhow som giver dig mulighed for at opnå op​timal anlægsydelse​ 

Vi har brugt årtier på at forske i og udvikle innovative produkter og serviceydelser, som tilbyder brancheledende HVAC-løsninger. I denne periode har vi indsamlet et væld af viden, som vi meget gerne vil dele med dig. Så derfor har vi etableret vores hydroniske seminarer.


Videndeling er efter vores mening vejen til fremskridt, og i dag mere end nogensinde før hjælper den sidste nye viden os allesammen med at overvinde de udfordringer, som klimaforandringerne og behovet for at sænke energiforbruget udgør.​

HVAC-anlæg står for op til 20% af verdens energiforbrug, så at få dem til at køre så effektivt som muligt er en meget vigtig del af løsningen på de udfordringer, vi står overfor. Mere end 200.000 HVAC-fagfolk har allerede haft gavn af den viden, vi tilbyder på vores seminarer og kurser, og de har anvendt denne viden med henblik på at forbedre effektiviteten i anlæg overalt i verden.​​


Viden om bedste praksis fra de bedste på markedet 
De hydroniske seminarer tilbyder fuldt opdateret viden og undervisning, som giver praktiske og handlingsorienterede råd om optimering af HVAC-anlæg med henblik på øget energieffektivitet og ydeevne. Et optimeret anlæg kan levere effektivitetsforbedringer på omkring 30% samt forbedre regulerbarheden og indeklimaet. Vores seminarer og kurser forsyner dig med den knowhow, du behøver for at udnytte den fulde fordel ved at følge vores råd om bedste praksis.
Vi dækker en lang række emner bl.a.:

  • Trykhold
  • Systemer med variabelt flow
  • Anlægsregulerbarhed
  • Indreguleringsmetoder og rumtemperaturregulering​
  • Markedstendenser, teknologiske udviklinger og lovgivning
  • Fakta og viden om en lang række applikationer
  • Fokus på hele anlæggets udformning og ydeevne
Vi kan også tilbyde kurser skræddersyet efter dine specifikke behov

Øvelse gør mester

Vi har designet vores kursuscentre på en måde, så du får mest muligt ud af den tid, du tilbringer hos os. Vi tror fuldt og fast på princippet “øvelse gør mester”, og hvert eneste kursuscenter er udstyret med fungerende simulatorenheder, som giver dig mulighed for ved selvsyn at opleve et udvalg af HVAC-anlæg og selvfølgelig også lære, hvordan man konfigurerer dem til optimal ydeevne.
 
Vores eksperter har omfattende erfaring fra HVAC-branchen og gennemgår selv løbende uddannelse for at være opdateret om de sidste nye teknologiske landvindinger og teoretiske indsigter. Og det er værd at huske på, at hver eneste kursist modtager et certifikat ved afslutning af kurset, som kan bruges på CV'et.

Balanceringskurser

Læs mere om det udvalg af emner, vi behandler på vores kurser​.
Læs mere​​​​

Kursuscenter