Seminaremner

Fra de teoretiske grundbegreber til anlægsdesign i praksis – vi dækker det hele!
Vi er en brancheledende leverandør af den sidste nye hydroniske viden, og vores seminarer og kurser sikrer, at du holdes godt informeret om alt, hvad du har brug for at vide i HVAC-branchen. Vi er stolte af at levere den knowhow, som sikrer, at du kan være på forkant med hydronisk anlægsdesign, anvendelse, installation, indregulering og opstart.

Vi tilbyder to typer seminarer: Teoretiske grundbegreber og Anlægsdesign i praksis.

Seminar om teoretiske grundbegreber​ 
Vores seminarer om teoretiske grundbegreber giver dig mulighed for at dykke ned i og til fulde forstå teorierne bag hydronisk konstruktion. De​ giver indblik i en bred vifte af emner og dækker alt lige fra specifikke anlægstypers funktionsmåde til fordelene ved anlægsoptimering og meget andet.

Anlægsdesign i praksis 
På seminarerne Anlægsdesign i praksis kan du lære en række hydroniske principper og derefter anvende dem i praksis ved hjælp af fungerende simuleringsenheder, så du kan opnå praktisk erfaring. Du bliver vejledt af vores kompetente undervisere og får praktiske råd om applikationer, beregninger og problemløsningsteknikker, som kan bruges i den virkelige verden.​

Tilbagemeldinger fra kursister 

Vi er stolte af den knowhow, vi giver videre til de personer, som deltager på vores seminarer og kurser – og de sætter helt klart pris på den viden, de opnår ved at deltage!

“Dette seminar gav et dybtgående kendskab til området variabelt flow. Tak for en meget informativ og udbytterig aften!”​
Jay Upple, Ledende Ingeniør, Faber Maunsell, Storbritannien

“Denne information gør det nemmere for os at forstå de udfordringer, som ingeniører og teknikere står over for ved indregulering af anlæg.”  

Henry Grimes Jr., Hensel Phelps Construction Co.

“Glimrende information, som kunne anvendes på aktuelle projekter."
Jonathan Mesik, Holabird & Root

“Meget opdateret info, nyttig i forbindelse med kommende designarbejde.”
William Stewart, RMF Engineering, Inc.
 
“Meget informativt og veltilrettelagt.”
John Allen, Maskiningeniør, Burns & McDonnell

”Informativt og imponerende.”​
Jing Song, Arup​
Seminaremner