Den nye dynamiske Multibox Eclipse K-RTL
Der er ingen tvivl om at dynamiske ventiler har vundet indpas på markedet. Derfor lancerer IMI Hydronic Engineering nu Multibox Eclipse K-RTL.

15-10-2020

​Vores kendte Multibox har fået en ny version i den samme kendte kvalitet der kendetegner tyske IMI-Heimeier.

Her er de 5 vigtigste årsager til kunderne vælger Multibox Eclipse K-RTL:

  • Flow begrænses automatisk inden for ventilens arbejdsområde
  • Minimering af støjgener ved hjælp af den dynamiske ventil
  • Perfekt til renoveringer hvor der er usikkerhed om tryk
  • Den kendte tyske kvalitet fra IMI-Heimeier, hele vejen fra design til produktion
  • Reguleringsevne uden sidestykke

Multibox Eclipse K-RTL er den nye dynamiske gulvvarmeløsning fra IMI Hydronic Engineering. Den velkendte dynamiske teknologi fra Eclipse radiatorventilen er nu også inkluderet i vores rumreguleringsenhed, hvilket gør det nemt og hurtigt at indstille gulvvarmesystemet. En dynamisk løsning betyder at den ikke er følsom overfor tryksvingninger. Med flowregulatoren bliver den justerede vandmængde aldrig overskredet. Med Multibox Eclipse K-RTL behøver du ikke gennemgå komplicerede beregninger for at ramme den perfekte vandmængde.

Multibox Eclipse K-RTL er udstyret med både returtemperaturbegrænser og rumtemperaturføler og er dermed en komplet helhedsløsning. Returtemperaturbegrænser (RTL) forhindrer overskridelse af den indstillede returtemperatur. Den kræver ingen elektrisk tilslutning eller anden ekstern strømforsyning. Dertil er montering af den meget fleksibel da den kan monteres på alle vægtyper.

Multibox Eclipse K-RTL produceres på den tyske fabrik i Erwitte, hvor kvalitet er af allerhøjeste niveau. Det er en robust konstruktion som du og dine kunder kan stole på. År efter år.

Tryk her for mere info.


$RSJRM84.jpgLow Res-AFC Logo02 4c pro.jpg

Multibox Eclipse