IMI Hydronic Engineering A/S styrker teamet


10-01-2019

jesper_ michael 600.jpg

I april 2018 tog IMI Hydronic Engineering A/S salget tilbage over Pneumatex produkterne fra Armatec. Kort derefter i august 2018 startede Michael Norup, ligeledes fra Armatec, som produktchef for Pneumatex hos IMI Hydronic Engineering Danmark. Efter snart 20 års erfarenhed med salg af trykhold og vandbehandling, sidder Michael med en enestående viden på disse type af produkter.

I forbindelse med at Michael Bonvang er tiltrådt som Regional Direktør for Nordeuropa inden for IMI Hydronic Engineering, startede Jesper Nissen som den nye salgschef Danmark i januar 2019. Jesper har en anseelig erfarenhed fra en række forskellige ledelsesstillinger, både hjemme i Danmark og fra udlandet, sidst som ansvarlig for den nordiske serviceafdeling i Honeywell indenfor BMS branchen.

Jesper Nissen vil i sin nye rolle arbejde med at styrke det kompetenceniveau, som IMI Hydronic Engineering oplever at kunderne efterspørger. "En ventil er ikke bare en ventil som tidligere. Det er nu avancerede produkter der kræver konstant produktudvikling, for at imødekomme kravet om forbedret energieffektivitet. Her er det vores ansvar at uddanne branchens folk i disse innovative løsninger." 


Navneomtale