Nye kompakte avgassingsløsninger
Vår Vento familie får nå to nye medlemmer, Simply Vento og Vento Compact. Begge er basert på den effektive syklonteknologien.

25.03.2021


Simply Vento

Simply Vento er en syklonbasert vakuumavgassingsenhet for varmesystemer. Løsningen anbefales benyttet I anlegg som krever presisjon, høy ytelse samt kompakt design. BrainCube Connect kontrollpanel tar konnektivitet til et nytt nivå, og muliggjør kommunikasjon med BMS-system og andre BrainCube-enheter samt fjernstyring av trykkvedlikeholdssystemet gjennom sanntidsvisning. 


Les mer


Vento Compact

Vento Connect er en syklonbasert vakuumavgassingsenhet for varme-, sol- og kjølesystemer. Løsningen anbefales benyttet I anlegg som krever presisjon, høy ytelse samt kompakt design. Er forberedt for automatisk vannpåfylling. BrainCube Connect kontrollpanel tar konnektivitet til et nytt nivå, og muliggjør kommunikasjon med BMS-system og andre BrainCube-enheter samt fjernstyring av trykkvedlikeholdssystemet gjennom sanntidsvisning.


Les mer


Hvorfor skal vvs-systemer avgasses?

Gasser er en av de verste fiender av vvs systemer. Gasser kan forårsake mange problemer med varme- og kjølesystemer som korrosjon, smuss, støy, sirkulasjonsproblemer og reduksjon av varmeytelsen. For effektiv, øknomisk og problemfri drift er det viktig å fjerne gasser fra systemet.

Les mer i vores artikkel, 

Eliminer gasser fra HVAC-anlegg for lengre levetid og bedre ytelse

Simply Vento og Vento Compact