Opplæringssenter

​Praktisk opplæring og essensiell HVAC-innsikt ​

Fundamentalt viktige spesialkunnskaper som kan hjelpe deg med å oppnå full systemytelse 


Vi har brukt mange tiår på forskning og utvikling av innovative produkter og tjenester som gir industriledende HVAC-løsninger. I løpet av denne perioden har vi tilegnet oss en enorm ekspertise som vi gjerne vil dele med deg: derfor har Hydronic College blitt etablert.

Vi mener at kunnskapsdeling er drivkraften bak fremgang, og mer enn noen gang før vil det å være oppdatert gjøre at vi i fellesskap kan møte utfordringene knyttet til klimaendringer og behovet for energibesparelser.

HVAC-systemer utgjør opptil 20 % av verdens energiforbruk, og optimal effektiv drift er dermed en viktig del av løsningen på mange av de utfordringene vi står overfor. Over 200 000 HVAC-spesialister har allerede dratt nytte av den innsikten vi deler gjennom våre seminarer og kurs, og har gjort bruk av denne kunnskapen for å skape mer effektive systemer verden over.​


Beste fremgangsmåte fra den beste i markedet 
Hydronic College gir ultraaktuell opplæring som inneholder praktiske og gjennomførbare råd om optimering av HVAC-anlegg for forbedret energieffektivitet og virkningsgrad. Et optimert system kan forberede effektivitetsnivået med rundt 30 %, samt gi bedre kontroll over inneklimaet. Våre seminarer og kurs utstyrer deg med den kunnskapen du trenger for å realisere beste fremgangsmåte fullt ut.

Vi dekker en rekke emner, inkludert:​

  • Trykkvedlikehold

  • Systemer med variabel vannmengde

  • Styrbarhet

  • Innreguleringsmetoder og styring av romtemperatur

  • Markedstrender, teknologisk utvikling og regelverk

  • Fakta og kunnskaper om en rekke applikasjoner

  • Generell systemdesign og yteevne

Vi kan også tilby opplæring som er tilpasset dine spesifikke behov

Lære gjennom å gjøre 

Våre opplæringssentre er tilrettelagt slik at du skal få mest mulig ut av den tiden du tilbringer med oss. Vi har stor tro på å ‘lære gjennom å gjøre’, og hvert eneste senter er fullt utstyrt med simulatorenheter som gir deg praktisk erfaring med forskjellige typer HVAC-anlegg og, selvsagt, hvordan de skal konfigureres for optimal virkningsgrad. 

Våre eksperter har bred erfaring fra HVAC-industrien, og tar selv del i kontinuerlig opplæring for å holde seg oppdatert på det siste nye innen teknologisk utvikling og teori. Det er også verd å huske på at hver eneste deltaker mottar et sertifikat ved fullført kurs, og dette teller som del av personens videre profesjonelle utvikling.​

Seminaremner

Les mer om spekteret av emner vi dekker ved våre seminarer.
Les mer​​​

Training centre