Traineeprogram

Ca 40% av världens energi används i byggnader varav 50% kommer från VVS-systemet. Genom att optimera våra VVS-system kan vi minska energianvändningen och därmed också minska belastningen på vår miljö. Vill du vara med och göra skillnad? 


Stora utmaningar, ännu större möjligheter 

Alla som deltar i vårt traineeprogram ingår i ett starkt och engagerat team som arbetar med att hitta innovativa lösningar på dagens utmaningar inom inomhusklimat och energieffektivisering. 

Vi är ett globalt företag med verksamhet på fem kontinenter och marknadsrepresentanter på 34 platser. Hos oss har du möjligheter att arbeta i Tyskland, Sverige, Polen, Slovenien, Schweiz, Danmark och England.

Vad vi erbjuder 

Om du har högskoleexamen eller ingenjörsexamen inom något tekniskt område kan detta vara något för dig. Programmet omfattar fyra placeringar varav varje placering är på sex månader. Under hela traineeperioden är du formellt anställd i den svenska organisationen med avtalsenliga löner och villkor. Dessutom får du ekonomiskt stöd vid flytt till andra länder. 
Du får möjlighet att uppleva andra kulturer, öka din kunskap och erfarenhet inom:

  • projektledning
  • utveckling
  • produktion
  • teknisk försäljning

Dessutom får du en erfaren mentor som följer dig genom hela programmet. 
I slutet av programmet får du ett erbjudande om en fast tjänst i ditt hemland och möjlighet att bygga en karriär hos oss. 


Här kan du läsa mer om vårt traineeprogram


Traineeprogram

Ta reda på mer om vårt traineeprogram och hur du kan göra karriär hos oss.Läs mer​​

Traineeprogram