Varför välja IMI

Vi är kända på världsmarknaden som ett företag som skapar innovativa produkter och lösningar som gör skillnad för vår omvärld. Vårt syfte som företag är ”Breakthrough Engineering for a better world”.  Men vi vore ingenting utan våra medarbetare och därför investerar vi i dig från första arbetsdagen. Vi ger dig en noggrann introduktion till dina arbetsuppgifter och vi säkerställer att du får den utbildning som du behöver för att kunna genomföra dem. Kompetensutveckling är något som genomsyrar vår verksamhet och den sker kontinuerligt. 


Hos oss jobbar vi sida vid sida i team och projekt. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare då vi vet att det leder till bredare perspektiv och bättre lösningar på de utmaningar som vi möter. Vi tror på att utveckla varandra och verksamheten genom att omfamna våra olikheter och växa tillsammans.

 

Vi är ett globalt företag med verksamhet på fem kontinenter och marknadsrepresentanter på 34 platser. Hos oss har du möjligheter att arbeta med kollegor i Tyskland, Sverige, Polen, Slovenien, Schweiz, USA.

 

Vi har ett hållbarhetstänk i allt vi gör och vill vara en rolig och utvecklande arbetsplats där våra medarbetare stannar länge. Vi tror på att främja balans i livet, så att våra anställda har möjligheter till att må bra både på och utanför jobbet.

 

Vi är mer än bara ett jobb.


​​​​​​​


Kontakta oss​


Vill du göra karriär i ett företag som värdesätter 
och investerar i sina medarbetare?​​​

Ansök idag​

Varför ska du arbeta för oss