Vi investerar i dig från dag ett

Om du börjar hos oss kommer du bli en del av ett engagerat och kompetent team som tillsammans bidrar till utvecklingen av innovativa produkter och lösningar som bidrar till en renare, säkrare och mer hållbar värld. 

Vi hjälper dig bygga på de kunskaper du redan har och skapar möjligheter till utveckling, så att du kan spela en viktig roll i arbetet med att behålla IMI Hydronic Engineerings ställning som ledande leverantör av VVS-lösningar. Hos oss får du vara med och själv forma din egen karriär och framtid, och vi uppmuntrar till rörelse inom företaget för att bredda vår gemensamma kompetens.  

 Vår värld är i ständig rörelse och utveckling. Behovet av innovativa tekniska lösningar har aldrig varit större och innovationstakten ökar kontinuerligt. Att attrahera kunniga och engagerade medarbetare är första steget för att möta marknadens behov – att sedan hjälpa våra medarbetare att utvecklas är grundläggande för vår framgång och vårt företags framtid. För att lyckas med våra mål så krävs mer än duktiga tekniker och ingenjörer. Lika viktiga är alla våra andra yrkesgrupper som gjutare, CNC-operatörer, säljare, ekonomer, personalvetare, inköpare m.fl. Det är vårt gemensamma kunnande och strävande mot samma mål som gör vårt företag framgångsrikt. Vi jobbar som ett team och alla roller är lika viktiga för vår framgång. 

 Om du vill läsa mer om att arbeta hos oss kan du gå till sidan Lediga jobb .
Kontakta oss


Vill du göra karriär i ett företag som värdesätter 
och investerar i sina medarbetare?​​​​

Ansök idag​​​
Vi investerar i dig från dag ett