​​​​​Vi hjälper dig med de produkter och lösningar dina kunder behöver.

Pålitliga produkter och all support du behöver 
Dina kunder vet vad de vill ha – och de vill ha det när de behöver det! Vi har levererat ledande produkter till VVS-branschen under mer än 100 år och vi har ett brett sortiment av energieffektiva och prisvärda lösningar. 

Vårt omfattande distributörnätverk, vår effektiva leverantörskedja och globala närvaro i 34 länder säkerställer att dina kunder får det de behöver när de behöver det. När nu VVS-anläggningarna blir allt komplexare kan vi tillhandahålla en mängd teknisk data, kunskap, program och applikationer som gör det lättare för dina kunder att välja produkter. De får också tillgång till all den information de behöver för att få optimal systemprestanda. 

Kundservice av första klass 
Att fokusera på kunden är lika viktigt för dig som för oss. Vi är måna om att arbeta tillsammans med dig för att ge kunskap om våra produkter, utbilda dina kunder och skapa efterfrågan på våra VVS-lösningar. 
Vi har det som krävs 
Vi har lång erfarenhet av att ta fram produkter och lösningar och förståelse för att optimering av VVS-system bygger på att enskilda produkter samverkar i ett system. Så när det handlar om produkter för rumstemperaturreglering, då kan vi leverera ett ​​urval av beprövade och pålitliga lösningar. Våra ledande lösningar för injustering, styrning och ställdon ger dina kunder kontroll över VVS-systemen, så att de kan bygga energieffektiva anläggningar. När det kommer till tryckhållning, smutsavskiljning och avgasning för optimal prestanda i alla typer av VVS-system kan dina kunder lita på vårt​ produktsortiment.  
​​​​​​​

Referensprojekt

Läs mer om vår roll i några av världens mest energieffektiva och prestigefyllda byggnader.​

Läs Mer​

Ledande kunskap

Ta en titt på de utbildningar och seminarier vi erbjuder. De hjälper dig optimera VVS-prestandan.

Läs Mer​​

​​

Kontakta oss 

Vi blir alltid glada att höra från våra kunder, som kontakta oss gärna.
Get in touch​​​​​​
​​

Produktsökaren

Upptäck vårt breda produktsortiment och hitta rätt produkt för just dina behov. Du kan filtrera sökning på varumärke, applikation eller produktkategori.​​

Öppna Produktsökaren​​

Ge dina kunder de produkter de behöver