​​​​​​​​​Vi levererar produkter som du och dina kunder behöver. De är lätta att installera, enkla att justera in och ger dig många års energieffektiv prestanda.​

Vårt omfattande sortiment VVS-produkter och -lösningar kan hjälpa dig tillgodose allt mer medvetna kunder. De vill ha energieffektiva produkter som ger önskat ino​​​​mhusklimat samtidigt som lösningar skall vara​ kostnadseffektiva för dig att installera och underhålla.

Vi har varit ledande inom utveckling av VVS-system under många år. Innovation ligger oss varmt om hjärtat och har hjälpt oss skapa ett komplett sortiment produkter och lösningar, och inte minst, den kunskap du behöver för att få ut mesta möjliga av produkterna och lösningarna.

Hjälp att tillgodose kundernas behov 
  • När det gäller rumstemperaturreglering kan våra produkter hjälpa dig bygga prisvärda anläggningar som ger dina kunder kontroll över VVS-systemen.
  • Det kan inte bli lättare att få optimal prestanda än med våra injusterings-, styrnings- och ställdonslösningar, i kombination med vår kunskap inom området.
  • Vi kan också hjälpa till med långsiktig energieffektivitet, med våra lösningar för tryckhållning, smutsavskiljning och avluftning.

Vi erbjuder teknisk support, utbildning, programvaror och applikationer. Vi hjälper dig att hjälpa dina kunder. Vi finns alltid till hands om du behöver teknisk support kring installation eller idrifttagning, så du kan ge dina kunder ett energieffektivt, högkvalitativt VVS-system, som är billigare att driva, underhålla och skapa bra byggnader att leva, arbeta och vistas i.​
 

Ledande kunskap

Ta en titt på de utbildningar och seminarier vi erbjuder. De hjälper dig optimera VVS-prestandan.

Läs Mer​​
​​​​

Program och verktyg 

Med våra planeringsverktyg kan du ta dig an systemberäkningar och dimensionering​. 

​​

Referensprojekt

Läs mer om vår roll i några av världens mest energieffektiva och prestigefyllda byggnader.​

Läs Mer​​​
​​

Kontakta oss 

Vi blir alltid glada att höra från våra kunder, så kontakta oss gärna.
Kontakta oss​​​​​​

Produktsökaren

Upptäck vårt breda produktsortiment och hitta rätt produkt för just dina behov. Du kan filtrera sökning på varumärke, applikation eller produktkategori.

Öppna Produktsökaren​​​

Produkter och lösningar som ger dig och dina kunder kontroll över VVS-systemen