Kunskap och insikt ger dig kontroll över ditt VVS-system

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​IMI Hydronic Engineering har utvecklat VVS-komponenter och -lösningar under decennier – faktum är att det var vi som för många år sedan uppfann själva begreppet hydronisk injustering! Vi har genom åren också byggt upp en omfattande kunskapsdatabas.

Insikt och kunskap
Vår kunskapsbank är sammanställd på ett sådant sätt att vi ska kunna dela med oss av den kunskapen till dig, för att göra det lättare för dig att konstruera, installera och drifta OPTIMALA VVS-system. Det är här du hittar allt du behöver veta för att få ut mesta möjliga av våra produkter, teorin bakom hydronisk injustering och annat nyttigt om energieffektivitet och andra globala trender.

Teknisk teori

​Ja, vi gör PÅLITLIGA produkter som hjälper dig skapa optimala VVS-lösningar, men det har tagit decennier av omfattande utveckling och innovation för oss att komma dit där vi är idag​

Läs Mer

​​​​

Energisidan​
VVS-systemen kan står för så mycket som 50% av byggandens totala energianvändning. Så att se till att de är så energieffektiva som möjligt är inte längre ett val, det är nödvändigt.
Marknadskunskap och trender
Vi vill hålla dig informerad om tekniska nyheter, lagstiftning som berör branschen och nya rön om energieffektivitet.


Referensprojekt


Vi har produkter och ​lösningar för alla typer av byggnader.

Felsökning och frågor och svar

Frågor? Vi kan alla behöva lite hjälp då och då.


​​​
​​​​
Kunskap och insikt ger dig kontroll över ditt VVS-system