Blyfria injusterings- och radiatorventiler
I vår lanserar vi vår legendariska injusteringsventil, STAD, och radiatorventilerna Eclipse och Calypso i blyfritt utförande (<0,1% bly). De ingår i vårt produktsortiment ZERO. ZERO inkluderar våra allra bästa produktval för ett hållbart inomhusklimat.

2020-01-09

​Att arbeta för ett hållbart inomhusklimat har varit vårt uppdrag i princip ända sedan vi introducerade den första injusteringsventilen 1957. Hela idéen med injustering är ju att skapa ett så bra inomhusklimat som möjligt till minsta möjliga energiomsättning. Vi är också måna om att de produkter vi tar fram har en god kvalitet och har lång livslängd.

Nu tar vi nästa steg i vårt hållbarhetsarbete och erbjuder tre av våra välkända produkter, STAD, Calypso och Eclipse, i bly fri mässing (<0,1% bly). De ingår i vårt ZERO sortiment.


STAD ZERO


STAD ZERO är samma pålitliga insjusteringsventil som du säkert redan känner till fast i blyfri mässing (<0,1% bly). Tillgänglig i storlekarna DN10-50.

STAD ZERO produktblad

STAD ropr

Eclipse ZERO


Eclipse ZERO är en radiatorventil med inbyggd flödesreglering tillverkad i blyfri mässing (<0,1%). Finns i DN10-15 i rak, vinkel och omvänd vinkel.

Eclipse ZERO produktblad


Calypso ZERO


Calypso ZERO är en flexibel och robust termostatventil i blyfri mässing (<0,1% bly). Finns i DN10-15 i rak, vinkel och omvänd vinkel.

Calypso ZERO produktbladNyheter

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Registrera
Tack.
Vi introducerar blyfria ventiler