IMI HEIMEIER

​​​​

Världsledande inom temperaturreglering ​

        ​
Innovativa lösningar för alla dina behov av temperaturreglering ​
Effektiv temperaturreglering är ett av de viktigaste sätten att reglera rumstemperaturer, främja energieffektiviteten och förbättra VVS-systemets totalprestanda – vilket är skälet till varför vi ägnat decennier åt att utveckla innovativa lösningar för rumstemperaturreglering. IMI HEIMEIER grundades 1928 och är idag ett av världens ledande företag inom rumstemperaturreglering och partner till tusentals VVS-kunder över hela världen.  
Vårt omfattande sortiment termostater, manuella och automatiska radiatorventiler, rumstermostater, elektroniska regulatorer för radiatorer och golvvärme är utvecklade i Tyskland och konstruerade för hög prestanda och lång livslängd. De är enkla att montera, enkla att justera in och uppfyller kraven i internationella standarder. Alla våra produkter genomgår omfattande kvalitets- och läckagetester innan de lämnar fabriken. Detta ger våra kunder trygghet och visshet om att när de specificerar eller installerar en produkt från IMI-HEIMEIER får de långsiktig funktionalitet och prestanda. ​

Mindre energiåtgång och idealiskt inomhusklimat 
Med IMI HEIMEIERs produkter kan du skapa ett inomhusklimat som är behagligt och framför allt energieffektivitet. Effektivt temperaturreglering kan sänka driftskostnaden och höja systemprestandan. Exempel:
  • Korrekt inställda termostatventiler kan minska energiåtgången med så mycket som 28 % jämfört med manuella radiatorventiler.
  • Genom att byta äldre termostater (tillverkade före 1988) mot moderna termostater kan du spara upp till 7 % energi.


​Ledande kunskap
Ta en titt på de utbildningar och seminarier vi erbjuder. De hjälper dig optimera VVS-prestandan..
Läs Mer​​
​​​

Mjukvara och verktyg 
Med våra planeringsverktyg kan du ta dig an systemberäkningar och dimensionering​.

 
Läs Mer​​
​​

Kontakta oss 


Vi blir alltid glada att höra från våra kunder, så kontakta oss gärna.

Läs mer​​​​

Produktsökaren

​Upptäck våra produkter och hitta enkelt den som passar just dina specifika behov. Du kan filtrera sökningen efter varumärke, applikation och produktkategori.​​​

Öppna Produktsökaren​​


IMI HEIMEIER