IMI HEIMEIER

Världsledande inom temperaturreglering ​

        ​
Innovativa lösningar för alla dina behov av temperaturreglering ​
Effektiv temperaturkontroll är ett av de viktigaste sätten att reglera rumstemperaturer, främja energieffektiviteten och förbättra VVS-systemets totalprestanda – vilket är skälet till varför vi ägnat decennier åt att utveckla innovativa lösningar för som ger dig kontroll över varje steg. IMI HEIMEIER grundades 1928 och är idag ett av världens ledande företag inom rumstemperaturreglering och partner till tusentals VVS-kunder över hela världen.  
Vårt omfattande sortiment termostathuvuden, manuella och automatiska radiatorventiler, rumstermostater, elektroniska regulatorer för radiatorer och golvvärme och ställdon är utvecklade i Tyskland och konstruerade för hög prestanda och lång livslängd. De är enkla att montera, enkla att justera in och uppfyller kraven i internationella standarder. Alla våra produkter genomgår omfattande kvalitets- och läckagekontroll innan de lämnar fabriken. Detta ger våra kunder trygghet och visshet om att när de specificerar eller installerar en produkt från IMI-HEIMEIER också får garanti om långsiktig funktionalitet och prestanda även för deras kunder. ​

Mindre energiåtgång och idealiskt inomhusklimat 
Med IMI HEIMEIERs produkter kan du skapa ett inomhusklimat som är säkert, behagligt och framför allt energieffektivitet. Det finns mycket som visar hur effektivt rätt temperaturreglering kan vara när det gäller att sänka driftkostnaden och höja systemprestandan. Exempel:
  • Korrekt inställda radiatortermostatventiler kan minska energiåtgången med så mycket som 28 % jämfört med manuella radiatorventiler.
  • Genom att byta äldre termostathuvuden (sådana tillverkade före 1988) mot moderna termostater kan du spara up till 7 % energi.
Vi arbetar ständigt med utveckling av ny termostatteknik för att kunna tillmötesgå kundernas förväntningar och möta dagens krav på energibesparing. 


​Ledande kunskap
Ta en titt på de utbildningar och seminarier vi erbjuder för att visa dig hur du optimerar VVS-prestandan.
Läs Mer​​
​​​

Mjukvara och verktyg 
Med våra planeringsverktyg kan du ta dig an utmaningarna med manuella systemberäkningar​. 
 
Läs Mer​​
​​

Kontakta oss 


Vi blir alltid glada att höra från våra kunder, som kontakta oss gärna.

Läs mer​​​​

Produktsökaren

​Upptäck våra överlägsna produkter och hitta enkelt den som passar just dina specifika behov. Du kan filtrera sökningen efter varumärke, applikation och produktkategori.​​​

Öppna Produktsökaren​​


IMI HEIMEIER