IMI TA

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Ett ledande sortiment av ställdon, styr- och injusteringsventiler för optimal energieffektivitet och systemprestandaDynamiska lösningar ger dig kontroll i varje steg ​
IMI-TA har sedan 1897 stått för ett antal viktiga tekniska framsteg och lanserat många banbrytande produkter över hela världen. På 50-talet skapade vi världens första manuella injusteringsventil. Vi insåg redan då att de flesta problemen i VVS-system orsakades av hydronisk obalans, inte av fel i styrsystemet. Sedan dess har vi utvecklat en omfattande produktportfölj, en bred kunskap och ett flertal verktyg och som hjälper dig få optimal styrning, maximal energieffektivitet och ett OPTIMALT​ inomhusklimat.

Många av de tekniska lösningar vi har idag gör oss till världsledande inom injustering och styrning av vattenburna värme- och kylsystem. 

En välbalanserad portfölj av produkter, kunskap och verktyg 
Ja, vi har ett brett produktsortiment som inkluderar injusterings- och styrventiler, differenstrycksregulatorer, ställdon och en mängd tillbehör. Men inte nog med det. Det som gör oss unika är vår kunskap: kunskap vi skaffat oss genom många års erfarenhet och omfattande​ utveckling. Kunskap som vi gärna delar med oss av till dig genom våra utbildningar och seminarier som arrangeras av vår utbildningsenhet Hydronic College. Vi erbjuder även mjukvara för konstruktion och dimensionering av VVS-system. De hjälper dig att optimera ditt VVS-system så att det levererar ett energieffektivit inomhusklimat. 
​​​​​

Ledande kunskap
Ta en titt på de utbildningar och seminarier vi erbjuder. De hjälper dig optimera VVS-prestandan.
Läs Mer​​​​​
​​

Mjukvara och verktyg 
Med våra planeringsverktyg kan du ta dig an systemberäkningar och dimensionering​.​ 

Kontakta oss 


Vi blir alltid glada att höra från våra kunder, så​ kontakta oss gärna.


Läs mer​​​​

Produktsökaren

Upptäck våra​ produkter och hitta enkelt den som passar just dina specifika behov. Du kan filtrera sökningen efter varumärke, applikation och produktkategori.​​​

​Öppna Produktsökaren​​

IMI TA