Elke werknemer telt

​​​​​Hooggekwalificeerd personeel aantrekken is slechts een eerste stap – hen helpen de vaardigheden te ontwikkelen die onze groei ondersteunen, is de volgende, fundamentele stap in het succes van IMI Hydronic Engineering.


Degelijke ontwikkelingsprogramma’s 
Wij hangen af van sterke talenten om onze positie als wereldleider in hydronische oplossingen te kunnen behouden. Maar wij weten dat wij niet ter plaatse kunnen blijven trappelen. Als wij koploper in onze sector willen blijven, moeten wij doeltreffende en lonende ontwikkelingsprogramma’s aanbieden waardoor wij veel talent maar uit te kiezen hebben.

In 2015 zijn wij gestart met een reeks programma’s die relevante opleidings- en leermogelijkheden bieden binnen het gehele bedrijf. Wat wensen wij te verbeteren:

  • opvolging senior management – zorgen dat onze medewerkers de vaardigheden, de kennis en de vastberadenheid hebben om hun carrière voort te stuwen
  • kerncompetenties toezichthoudend en leidinggevend management – het management aanmoedigen om hun opleidings- en ont​wikkelingsbehoeften te kennen te geven en verbeteringen ondersteunen voor elke werknemer in het gehele bedrijf
  • technische capaciteiten – wij hebben onze startersprogramma’s aangescherpt om niet alleen maar de beste mensen aan te trekken, maar om hen te helpen bij het ontwikkelen van de talloze vaardigheden die een succesvolle carrière vereist​. 
Vernieuwende leermogelijkheden 
Wij kennen een vernieuwende aanpak in het ontwikkelen van toonaangevende hydronische oplossingen en een vergelijkbare aanpak in het ontwikkelen van onze medewerkers. Ons recent gelanceerde online eLearning-portaal, IMI Learn, heeft tot doel een steun te bieden bij de ontwikkeling van al onze medewerkers. IMI Learn biedt een online leerfaciliteit die elke medewerker de vaardigheden die hij nodig heeft, helpt ontwikkelen en de IMI-aanpak verankert in al wat hij doet.

Doorstroming van talent verzekeren
Wij zijn volop bezig de volgende generatie managers te vormen door de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers te versnellen. Hier vindt u meer informatie over ons Operations Fast Track-initiatief.​

Als u uzelf hierin herkent, contacteer ons dan snel 
Wij komen altijd graag in contact met FANTASTISCHE mensen die beantwoorden aan ons profiel en kunnen aantonen dat ze een echte aanwinst voor IMI Hydronic Engineering zijn. Indien u meer informatie wenst over een carrière bij ons, ga dan naar onze pagina Vacatures en zet zo de eerste stap op weg naar een  mooie carrière of contacteer ons rechtstreeks.​

​Contacteer ons

Op zoek naar een carrière bij een bedrijf dat zijn werknemers waarden en investeert in hen om hun volledige potentieel te bereiken?

Elke werknemer telt