Belangrijke informatie


7/04/2020

Beste klant, beste partner,

We willen u bij deze graag informeren hoe het team van IMI Hydronic Engineering  u toch zo goed mogelijk blijft ondersteunen bij al uw vragen.

1. We blijven zowel telefonisch +32 (0) 3 640 33 80 als via email Info.be@imi-hydronic.com  bereikbaar voor verkoop of vragen over orders en levertijden.

2. Onze Accountmanagers zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren. Hoe u hen kunt bereiken kunt u vinden op onze website https://www.imi-hydronic.com/sites/nl/nl-be/Contacteer-ons/Pages/default.aspx

3. Mocht u uitleg willen hebben over onze producten in een gesprek met een van onze Accountmanagers, dan adviseren we u contact op te nemen met de Accountmanager in kwestie die u dan zal uitnodigen voor een (virtuele) afspraak.

4. We zijn een Webinar programma aan het opzetten zodat we u doorlopend kunnen blijven informeren over onze mooie producten en hun toepassingen. Op onze website en via social-media zullen we u hier binnenkort over informeren.

 Op voorhand onze excuses hiervoor.

In het vertrouwen dat we u hiermede voor dit moment voldoende geïnformeerd hebben wensen we u ook veel sterkte met het aanpassen aan de veranderende omstandigheden.

Met vriendelijke groeten,

Christophe Jooris

Managing Director / Head of Sales BeLux

IMI Hydronic Engineering23/03/2020
Beste klanten,

Ondanks de ernstige situatie waarin we allemaal verkeren als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus willen al onze klanten geruststellen dat het team van IMI ongelooflijk hard werkt de situatie voortdurend zal beoordelen, en maatregelen zullen nemen om de zakelijke impact in deze moeilijke tijd te beperken. 

We werken wereldwijd nauw samen met onze teams binnen de regels en richtlijnen die door de verschillende overheden zijn opgesteld. 
  • Onze productieactiviteit verloopt regelmatig en zonder beperkingen. 
  • Zendingen blijven de reguliere planning volgen. 
  • Onze kantoren werken in de gebruikelijke uren, en onze mensen werken vanuit huis waar mogelijk. 
  • Geplande vergaderingen blijven staan en zullen virtueel worden gehouden. 
Als u, of een van uw klanten, speciale hulp nodig heeft om activiteiten te continueren neem dan contact op met uw plaatselijke kantoor bij IMI of onze accountmanager en we zullen ons uiterste best doen om te proberen een oplossing voor u te vinden. 

Bedankt voor uw voortdurende steun en partnerschap met IMI.
Belangrijke informatie