Roelof Liezen
​​​"Klanten blij maken, daar doe ik het voor!"

8/06/2018

​​​​​​​​​​​​Per 1 april is Roelof Liezen de nieuwe Manager Key Accounts voor IMI Pneumatex.​


De 51-jarige Drent keert daarmee na negen jaar terug op het oude nest. "De producten, de techniek, maar ook de collega's en de klanten: het voelt als thuiskomen!"

Van 2000 tot 2009 werkte hij al eerder voor Pneumatex. Nu dus weer: "Van onze drie productlijnen, vind ik drukbehoud en waterkwaliteit in systemen de meest dynamische. Zo is het constant houden van de druk in HVAC-systemen lastiger dan je denkt, niet in de laatste plaats door vuil, corrosie en lucht." Mede hierdoor ziet elke werkdag er voor hem weer anders uit. "Je bent bezig met nieuwe projecten of met renovatie of met problemen oplossen." Vooral als klanten bellen voor ondersteuning, veert Roelof op. "Door scherp te analyseren en verder te kijken dan je neus lang is, kun je klanten blij maken. En daar doe ik het voor."

Thuiskomen

Dat hij nu terug is op het oude nest, ervaart Roelof ook als 'thuiskomen'. "Hoewel er veel veranderd is - zeker op technisch gebied - ervaar ik nog dezelfde warmte en mentaliteit. IMI wil haar klanten ontzorgen met betrouwbare kwaliteitsproducten, die continuïteit garanderen, maar ook een zo laag mogelijk energieverbruik. Dus zijn we 'aanpakkers" en 'doorzetters' en realiseren wij ons dat er van marktleiders altijd een extra inspanning wordt verwacht." Daar deinst deze afgestudeerd HTS'er bepaald niet voor terug.  "Integendeel, zolang je flexibel bent, gedreven en transparant werkt en je telefoon altijd aan staat, weten klanten je altijd te vinden."

Vrouw en kinderen

Zijn vrouw en kinderen (twee dochters, een zoon) omschrijven hem als betrouwbaar, eerlijk, perfectionistisch en eigenwijs. "Ik ga door waar anderen wellicht stoppen. Dat komt ook omdat ik het zo leuk vind; techniek is mijn tweede liefde, dus dat je daar dan relatief veel tijd aan besteed, is logisch." 

Roelof Liezen, Key Account Manager  Pressurisation & Water Quality

Mobiel nummer: +31(0) 6 53 24 91 54  / E-mail: Roelof.liezen@​imi-hydronic.com


Roelof Liezen