ISH 2019
In de spotlights: oplossingen voor “geconnecteerde” gebouwen, energie-efficiëntie en een betere systeemregeling.

19/02/2019

Dit jaar focussen wij op de ISH in Frankfurt in het bijzonder op oplossingen voor intelligente gebouwen van elke mogelijke omvang. Ontdek hoe onze “connected” oplossingen u kunnen helpen om uw HVAC-systeem beter te regelen en het energieverbruik ervan te optimaliseren.


IMI TA zet de populaire, digitaal te configureren, TA-Slider motoren in de kijker. Dit gamma werd onlangs uitgebreid met BUS-communicatiemogelijkheden voor kleinere toepassingen zoals ventiloconvectoren. Voortaan profiteert u van maximale flexibiliteit bij het ontwerpen, regelen en installeren van HVAC-toepassingen met afsluiters die een stelkracht tot 1250N vergen. 

IMI Pneumatex belooft u live demonstraties van onze “connected” producten voor drukbehoud. Dankzij de unieke BrainCube-technologie kunt u het systeem op afstand monitoren en bedienen. Via de daaraan gekoppelde apparatuur of via het gebouwbeheersysteem (BMS) behoudt u altijd en overal de controle. Het uitgebreide assortiment oplossingen voor drukbehoud is standaard voorzien van communicatiemogelijkheden, of u nu op zoek bent naar een systeem met pompen of met compressoren, met of zonder navulling en geïntegreerde ontgassing. 

IMI Heimeier stelt het nieuwe Smart Home-regelsysteem voor dat dit voorjaar in Duitsland en Oostenrijk op de markt komt. De range is geschikt voor systemen met radiatoren, vloerverwarming of een combinatie van beide. Kom de demo op onze stand bekijken.

Kom het zelf ervaren en breng ons en onze producten een bezoekje:
Maandag 11 maart – vrijdag 15 maart
Stand E06, Hal 9.1

ISH 2019