Opleidingscentrum

​​​​​​​​​​​​Wij bieden praktische opleidingen en kritische inzichten in de HVAC-wereld

Essentiële kennis om het maximum uit uw systeem te kunnen halen

Wij hebben tientallen jaren besteed aan onderzoek en ontwikkeling van innovatieve producten en diensten die toonaangevende HVAC-oplossingen opleveren. In die tijd hebben wij een schat aan kennis vergaard die wij graag met u delen: daarom hebben wij ons Hydronic College opgestart.

Wij zijn van mening dat het delen van kennis de vooruitgang ten goede komt en de meest recente inzichten helpen ons nu, meer dan ooit, om gezamenlijk de uitdagingen aan te gaan waarvoor wij ons gesteld zien door de klimaatverandering en de noodzaak om het energieverbruik te beperken.

20% van het energieverbruik in de wereld komt voor rekening van HVAC-systemen. Het is dus van essentieel belang en een reële uitdaging dat we ze zo efficiënt mogelijk kunnen laten werken. Meer dan 200.000 HVAC-vakmensen wereldwijd hebben ondertussen al aan onze trainingen en seminars deelgenomen en er de vruchten van geplukt door de opgedane kennis toe te passen.​


Kennis van best practices van de beste in de markt 
Ons Hydronic College biedt de allernieuwste kennis en opleidingen met praktische en uitvoerbare adviezen voor het optimaliseren van HVAC-installaties, voor meer energie-efficiëntie en betere prestaties. Een geoptimaliseerd systeem kan zo’n 30% efficiënter werken, het is eveneens beter te regelen en het comfort binnenshuis vergroot. Onze seminars en opleidingen brengen u de kennis bij die u nodig hebt om optimaal te kunnen profiteren van onze best practices adviezen.
De behandelde onderwerpen zijn onder andere:​​
  • Drukbehoud
  • Variabeldebietsystemen 
  • Regelbaarheid systeem 
  • Inregelmethodes en ruimtetemperatuurregeling 
  • Markttrends, technologische ontwikkelingen en juridische bepalingen
  • Feiten en begrippen die relevant zijn voor verschillende toepassingen
  • Focus op ontwerp en prestaties van totaalsystemen
  • Wij kunnen ook trainingen op maat verzorgen 

Al doende leert men 

Wij hebben onze opleidingscentra praktisch ontworpen zodat u er zoveel mogelijk kunt opsteken. Wij geloven sterk in onze aanpak ‘al doende leert men’. Daarom zijn onze opleidingscentra uitgerust met simulatie-units zodat u zelf een aantal verschillende HVAC-systemen kunt ervaren en, natuurlijk, optimaal configureren. 
Onze experten hebben een uitgebreide ervaring in de HVAC-industrie en zij scholen zichzelf continu bij om op de hoogte te blijven van de allernieuwste technologische ontwikkelingen en theoretische inzichten. En niet te vergeten, iedereen die een opleiding gevolgd heeft, ontvangt op het einde een certificaat dat kan aangewend worden voor professionele ontwikkelingskredieten.

Seminar onderwerpen

Meer informatie over de onderwerpen die we behandelen in onze seminars en trainingen.​​Lees m​eer​​​​​​​


​​​

Opleidingscentrum