Seminar onderwerpen

​​Hydronische principes in theorie en in praktijk, alles wordt behandeld!
Onze toonaangevende seminars en opleidingen brengen u steeds op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen in de HVAC-sector, dat kunnen wij u garanderen. Wij zijn trots op het feit dat wij u altijd up-to-date kennis kunnen verschaffen voor het ontwerp, de toepassing, de installatie, de inregeling en de inbedrijfstelling van uw HVAC-systeem.​
Wij bieden twee soorten seminars aan: Hydronische Principes en Hydronische Principes in de praktijk.

Seminar Hydronische Principes
Onze seminars met betrekking tot de optimalisatie van klimaatsystemen bieden u de mogelijkheid u volledig te verdiepen in de theorie van de hydronische systemen. Ze geven meer duidelijkheid in een hele reeks onderwerpen, gaande van de functionaliteiten van specifieke systeemtypes tot de voordelen van systeemoptimalisatie en nog veel meer.​
Seminar  Hydronische Principes in de praktijk  
In de seminars ‘Hydronische principes in de praktijk’ leert u eerst een reeks hydronische principes waarmee u daarna aan de slag gaat in onze demo-units om praktische ervaring op te doen. Onze deskundige trainers begeleiden u en geven u praktische raad omtrent toepassingen, berekeningen en probleemoplossende technieken in concrete situaties.

Feedback cursisten 

Wij zijn trots op de kennis die wij onze cursisten kunnen bijbrengen – en zij appreciëren de inzichten die zij tijdens onze seminars en opleidingen verwerven enorm!

“Dit seminar gaf mij een uitgebreid inzicht in de wereld van variabeldebietsystemen. Een uitermate informatieve en  genoeglijke avond!”
Jay Upple, Principal Engineer, Faber Maunsell, UK

“Deze informatie draagt bij tot het begrijpen van de uitdagingen waarmee constructeurs en  technici worden geconfronteerd bij het inregelen van systemen.”  
Henry Grimes Jr., Hensel Phelps Construction Co.

“Uitstekende informatie die toepasbaar is op actuele projecten.”
Jonathan Mesik, Holabird & Root

“Uitermate actuele informatie, bruikbaar voor toekomstige ontwerpen.”
William Stewart, RMF Engineering, Inc.
 
“Bijzonder Educatief en een doordachte planning.”
John Allen, Mechanical Engineer, Burns & McDonnell

“Informatief en indrukwekkend.”
Jing Song, Arup​
Seminar onderwerpen