Belangrijke informatie


28-9-2020

Update 28 september 2020

Beste relatie,

Nu de overheid wederom heeft besloten tot stringentere maatregelen om het Corona virus te bestrijden en om onze eigen medewerkers maximaal te beschermen zullen onze medewerkers die daarvoor kiezen thuis werken. We willen u bij deze graag informeren hoe het team van IMI Hydronic Engineering ondanks dit besluit u toch zo goed mogelijk blijft ondersteunen bij al uw vragen.

  1. We blijven zowel telefonisch (0172 49 20 41) als via email salessupport.nl@imi-hydronic.com  bereikbaar voor verkoop of vragen over orders en levertijden.

  2. Onze Accountmanagers zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren. Hoe u hen kunt bereiken kunt u vinden op onze website https://www.imi-hydronic.com/sites/nl/nl-nl/Contacteer-ons/Pages/Ons-team.aspx

  3. Mocht u uitleg willen hebben over onze producten in een gesprek met een van onze Accountmanagers, dan adviseren we u contact op te nemen met de Accountmanager in kwestie die u dan zal uitnodigen voor een (virtuele) afspraak.

  4. We zijn een Webinar programma aan het opzetten zodat we u doorlopend kunnen blijven informeren over onze mooie producten en hun toepassingen. Op onze website en via social-media zullen we u hier binnenkort over informeren.

We hopen natuurlijk dat de situatie zich snel weer zal normaliseren, zodat we weer kunnen overgaan tot de orde van de dag en we u weer kunnen ontvangen in ons trainingscentrum in Alphen aan den Rijn of u kunnen bezoeken bij u op de zaak. We vragen uw begrip voor het feit dat het iets langer kan duren dan u van ons gewend bent voordat wij u te woord kunnen staan. Op voorhand onze excuses hiervoor.

In het vertrouwen dat we u hiermede voor dit moment voldoende geïnformeerd hebben wensen we u ook veel sterkte met het aanpassen aan de veranderende omstandigheden.

Met vriendelijke groet,

Namens het hele team van IMI Hydronic Engineering Nederland

Peter Peek, Managing Director / Head of Sales


18 maart 2020

Beste relatie,

Ondanks de ernstige situatie waarin we allemaal verkeren als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus, willen we al onze klanten geruststellen dat het team van IMI ongelooflijk hard werkt en de situatie voortdurend zal beoordelen. We zullen maatregelen nemen om de zakelijke impact in deze moeilijke tijd te beperken. 

We werken wereldwijd nauw samen met onze teams binnen de regels en richtlijnen die door de verschillende overheden zijn opgesteld. 

  • Onze productie activiteit verloopt regelmatig en zonder beperkingen. 

  • Zendingen blijven de reguliere planning volgen. 

  • Onze kantoren zijn geopend tijdens de gebruikelijke uren, en onze medewerkers werken vanuit huis waar mogelijk. 

  • Geplande vergaderingen blijven staan en zullen virtueel worden gehouden. 

Als u, of een van uw klanten, speciale hulp nodig heeft om activiteiten te continueren neem dan contact op met ons kantoor of met uw accountmanager en we zullen ons uiterste best doen om te proberen een oplossing voor u te vinden. 

Bedankt voor uw voortdurende steun en partnerschap met IMI.

Met vriendelijke groet,

Peter Peek, Managing Director / Head of SalesBelangrijke informatie