Duncan Versteeg
De klant op 1!

2-11-2018

​Per 1 april  is Duncan Versteeg de nieuwe Key Account Manager voor West Nederland


Duncan Versteeg is een liefhebber. Van techniek, wel te verstaan. Tegelijkertijd weet de 40-jarige Key Account Manager West-Nederland dat het in zijn werk voor IMI Hydronic Engineering niet uitsluitend om techniek gaat. "Ik ben er vooral voor de klant. Die staat bij mij op 1!"

Duncan werkt zijn leven lang al in de techniek. Als geen ander, weet hij waarom: "Omdat het nooit stilstaat; techniek gaat altijd vooruit, het is gericht op verbetering." Ook anno 2018 vormt deze reden zijn drijfveer. "Omdat de laatste jaren alles om energiebesparing en duurzaamheid draait, ontwikkelt de techniek zich nadrukkelijk deze kant op en verschijnen er producten op de markt die zich juist op deze punten onderscheiden. Fascinerend toch!" 

Docent

Om deze reden geeft hij af en toe gastles op het VTI in Amsterdam. Deze Vakschool Technische Installaties leidt samen met de branche en met het bedrijfsleven jonge, technische professionals op. "Tegelijkertijd willen we het installatievak onder jongeren ook promoten."

Dat is hard nodig volgens Duncan omdat voor techniek altijd mensen en handen nodig zijn. Dat is nou het enige dat nooit veranderd." Dat hij graag lesgeeft, past goed in de traditie van IMI Hydronic Engineering. "Meerdere collega's doen dat; IMI Hydronic Engineering is nu eenmaal een bedrijf met veel kennis, maar ook met de sterke drang om dit vooral te delen."

Op 1

Toch Praat Duncan niet uitsluitend over techniek. Hij spreekt minstens zo enthousiast over klanten. "Ja, die staan bij mij toch echt op 1. Je kunt nog zoveel weten over techniek, als je de klant niet kent - of zijn vraag of probleem - dan is 't allemaal nutteloos, toch?" Het is Duncan ten voeten uit: een Amsterdammer die goudeerlijk en recht-door-zee zijn medemens wil helpen. "Ik heb hard moeten werken om deze kans bij IMI Hydronic Engineering te krijgen en ben van plan om 'm te pakken ook." Daarbij realiseert hij zich dat de naam IMI Hydronic Engineering en de kwaliteit van de producten hem een voorsprong geeft. "Maar ook niet meer dan dat. Het gaat er uiteindelijk toch om of je klanten daadwerkelijke ondersteuning kunt bieden. Gelukkig weet ik dat maar al tegoed!"

Duncan Versteeg, Key Account Manager West-Nederland

Mobiel nummer: +31(0) 6 51 54 23 70  E-mail: duncan.versteeg@imi-hydronic.com

Duncan Versteeg