TA-Modulator
TA-Modulator is onze uiterst precieze drukgecompenseerde regelafsluiter die altijd zorgt voor de perfecte temperatuur in alle verwarmings- en koeltoepassingen.

13-2-2017
​De nieuwe insert met specifieke EQM-karakteristiek (octrooi aangevraagd) biedt uitstekende mogelijkheden om zelfs de kleinste debieten te regelen. Daarnaast werkt TA-Modulator ook perfect met overgedimensioneerde wisselaars die aanzienlijk minder debiet vergen dan oorspronkelijk gevraagd. De kleplift is tot 6 keer hoger dan bij lineaire afsluiters die met hetzelfde debiet werken. TA-Modulator is compatibel met goedkopere lineaire motoren of thermische motoren en helpt u tot 18%* energie besparen.​​
​​​​​
 

In tegenstelling tot andere afsluiters op de markt, kan TA-Modulator zowel de druk als het reële debiet in de afsluiter meten. Daardoor is het gemakkelijker om, voor de oplevering, de werking van de installatie te controleren, de pompen correct af te stellen om het energieverbruik te beperken en eventuele fouten of 
De nieuwe TA-Modulator is ontworpen voor proportionele of driepuntregeling in alle toepassingen waar men een perfect geregelde temperatuur en grote energiebesparingen wenst.

Speciale EQM-karakteristieken voor modulerende regeling voor onovertroffen precisie in het hele debietbereik waardoor u minder energie verspilt en uw interieurcomfort vergroot.

Doordat TA-Modulator het reële debiet meet, kan de installatie correct in bedrijf gesteld worden en de opvoerhoogte van de pompen exact ingesteld worden zodat de pompkosten sterk dalen. 

De drukgecompenseerde debietbeperking zorgt voor een automatische hydronische inregeling, een hoge regelautoriteit, een uitstekende temperatuurstabiliteit en een langere levensduur van de motor doordat het aantal bewegingen tot een minimum wordt herleid.

Kortom, meer afsluiter voor uw geld!​

​TA-Modulator

Drukgecompenseerde regel en inregelafsluiter voor modulerende regeling


Lees m​​eer​

TA-Modulator