Onze nieuwe website, een lust voor het oog


25-4-2017
​​​
Onze toewijding om een klantgerichte onderneming te zijn, heeft geresulteerd in een prachtige nieuwe website. We hebben het navigeren eenvoudiger gemaakt en we zijn beter te vinden op zoekmachines, maar het belangrijkste is, dat we het gemakkelijker voor u hebben gemaakt om de producten, oplossingen en technische know-how te vinden die u nodig hebt om energiebesparende en duurzame HVAC-systemen te creëren.


Het ziet er anders uit ...
U zult zien dat er heel wat veranderd is. Om te beginnen is er​ een geheel nieuwe look die de website van IMI Hydronic Engineering harmoniseert met de websites van de overige merken van de IMI Group. Ja, we zijn een opvallende groep met onze eigen identiteit, maar het is goed te beseffen dat we deel uitmaken van een wereldwijde organisatie en we zijn ervan overtuigd dat de nieuwe branding het overkoepelende merk IMI plc merk versterkt.


Het werkt beter ...
We hebben een productzoeker functie toegevoegd. Met zo'n fenomenale reeks kwalitatief  hoogwaardige HVAC-producten en oplossingen, waren we vastbesloten om het veel gemakkelijker voor u te maken om precies te vinden wat u nodig hebt, zodat een effectieve productzoeker functie van essentieel belang was. De nieuwe productzoeker functie vereenvoudigt het zoekproces, zodat u zoekopdrachten kunt filteren op productcategorie, sub-categorie, merk, de toepassing en, natuurlijk, op artikelnummer.


Dus als u precies weet wat u wilt, kunt u het meteen vinden. Als u het (nog) niet helemaal weet, hopen dat de nieuwe zoekfunctie het u veel gemakkelijker maakt om precies te vinden wat u nodig heeft. En nu we het toch hebben over de producten, we hebben ook veel aandacht besteed om onze product categorieën en subcategorieën gebruikersvriendelijker te maken voor elk type klant.


Het is gericht op u ...Onze klanten effectiever van dienst te zijn is de belangrijkste motor achter veel van de veranderingen. We hebben specifieke hoofdstukken ontwikkeld om specifieke soorten klanten beter van dienst te zijn. Dus of u een installateur of system integrator, projectontwerper of consultant, een groothandelaar, een opdrachtgever of een facility manager bent, er is een hoofdstuk speciaal gewijd aan uw specifieke behoeften.


Een ding wat we hebben geleerd tijdens gesprekken met onze klanten is de wens meer kennis te verkrijgen. Wij ontdekten dat u alles wilt weten over de ontwikkelingen in de industrie, over energiebesparende inzichten en, net zo belangrijk, over de theorie die aan veel van onze innovatieve HVAC-oplossingen ten grondslag ligt. Als dit u bekend voorkomt, moet de nieuwe Knowledge Hub uw eerste aanspreekpunt worden als u op de hoogte wilt blijven van de allernieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied.

De nieuwe site is er om u te helpen en om het eenvoudiger voor u te maken
Maar als er toch iets is waar u over twijfelt, neem een ​​kijkje op de veelgestelde vragen en woordenlijst hoofdstukken die we hebben gemaakt, daar vindt u waarschijnlijk alle antwoorden op uw vragen. Maar als dat niet zo is, kunt u eenvoudig via de site in contact te komen met een deskundige die u kan helpen.​

We hebben de software- en download bibliotheek secties ook vernieuwd zodat u gemakkelijker toegang heeft tot ons assortiment up-to-date software, applicaties en de technische informatie die u helpt om een uitstekend binnenklimaat te creëren. Maar dat is niet alles, er zijn een hele reeks innovatieve nieuwe site-elementen, natuurlijk ook in verschillende talen die de mondiale aard van ons bedrijf weerspiegelen. Wij denken dat de nieuwe website een briljant beeld geeft alles wat we te bieden hebben, we hopen dat u dat ook vindt!
Onze nieuwe website, een lust voor het oog