TA-Slider campagne
Enthousiaste Marktleiders voorzien een gezonde orderportefeuille voor TA-Slider.

21-4-2017

​Een delegatie van Internationale VIP-gasten bezocht onlangs IMI Hydronic Engineering fabrieken in Olkusz Polen waar zij uitgebreid geïnformeerd zijn over onze innovatieve nieuwe motoren range TA-Slider en deel hebben genomen aan de productie van een film om de lancering campagne te ondersteunen. De 8 belangrijke besluitvormers, waaronder Consultants, Project Ontwerpers en System Integrators uit heel Europa, brachten een bezoek aan de fabriek als onderdeel van een 2-daags evenement en kregen de kans om als eerste de indrukwekkende nieuwe productielijn te zien.​

U hoeft ons niet op ons woord te geloven, maar luister eens ​wat deze professionals te zeggen hebben over TA-Slider!
thumb film TA-Slider specialist.jpg

TA_Slider_750_1250.jpgAlle 8 gasten hebben een belangrijke stem in de aankoop of het specificeren van onderdelen voor grote bouwprojecten. Ze waren enorm onder de indruk van de state-of-the-art productie- en testfaciliteiten, evenals de kennis die ze hebben opgedaan tijdens een exclusieve seminar gepresenteerd door Jean Christophe Carette, hoofd van ons IMI Hydronic College.

De feedback was zeer positief, zoals blijkt in de video en de citaten van onze relaties die hierin zijn opgenomen. Een aantal afgevaardigden hebben al bevestigd dat ze ofwel de TA-Slider zullen voorschrijven ofwel overgaan tot het plaatsen van orders voor TA-Slider motoren "zo lang als de prijs goed is."

"Even een kort briefje om te zeggen hoeveel mijn relaties en ik genoten van het bezoek. De feedback die ik persoonlijk kreeg was net zo positief als tijdens het interview, zo niet beter. Nick heeft een groot project en hij staat op het punt om over te schakelen naar de TA-Slider motoren naar aanleding van het bezoek. Tony en  Paul hebben de intentie Nick's bedrijf in te schakelen voor een project waar zij onze producten zullen gaan toepassen.

"Het seminar gecombineerd met het fabrieksbezoek en het verblijf in Krakow, zal zonder twijfel bijdragen tot meer verkoop in de UK. Nogmaals hartelijk dank, Ik waardeer het ten zeerste hoe hard er is gewerkt om ons bezoek tot een succes te maken" aldus Jay Goodwin, Senior Sales Engineer London & SE (UK).

Met een dergelijke positieve feedback, denken we dat we kunnen gerust zeggen dat onze TA-Slider campagne klaar is voor een vliegende start!​​

​​​TA-Slider

Digitaal te configureren proportionele push-pullmotor

Lees meer​

TA-Slider campagne