ISH 2019 Messe Frankfurt
Noviteiten van onze 3 productmerken

16-1-2019

​De ISH 2019 vindt plaats van 11-15 maart 2019 in de Messe Frankfurt

In de spotlights: oplossingen voor “connected” gebouwen, energie-efficiëntie en een betere systeemregeling.

Dit jaar focussen wij op de ISH in Frankfurt in het bijzonder op oplossingen voor intelligente gebouwen van elke mogelijke omvang. Ontdek hoe onze “connected” oplossingen u kunnen helpen om uw HVAC-systeem beter te regelen en het energieverbruik ervan te optimaliseren.

IMI TA zet de populaire digitaal te configureren motoren TA-Slider in de kijker. De range werd onlangs uitgebreid met BUS-communicatiemogelijkheden voor kleinere toepassingen zoals fancoils. Voortaan profiteert u van maximale flexibiliteit bij het ontwerpen, regelen en installeren van HVAC-toepassingen die een stelkracht tot 1250N vergen. 

IMI Pneumatex belooft u live demonstraties van onze “connected” producten voor drukbehoud. Dankzij de unieke BrainCube-technologie kunt u het systeem op afstand monitoren en bedienen via daaraan gekoppelde apparatuur of via het gebouwbeheersysteem (BMS) zodat u altijd en overal de controle behoudt. Het uitgebreide assortiment oplossingen voor drukbehoud is standaard voorzien van communicatiemogelijkheden, of u nu op zoek bent naar een drukbehoudsysteem met pompen of met compressoren, met of zonder navulling en geïntegreerde ontgassing. 

IMI Heimeier stelt het nieuwe Smart Home-regelsysteem voor dat dit voorjaar in Duitsland en Oostenrijk op de markt komt. De range is geschikt voor systemen met radiatoren, vloerverwarming of een combinatie van beide. Kom de demo op onze stand bekijken.LET OP:
De ISH 2019 vindt plaats met een nieuwe dag indeling (maandag - vrijdag) en een nieuwe halindeling.
Datum: 11-15 maart 2019, Messe Frankfurt
U vindt IMI Hydronic Engineering op Stand E 06, Halle 9.1
ISH 2019 Frankfurt