Vakbeurs Energie 2019
Van 8 tot en met 10 oktober 2019 vindt de 15de editie van de Vakbeurs Energie plaats in de Brabanthallen in Den Bosch.

24-7-2019IMI Hydronic Engineering BV en onze zusteronderneming IMI Aero-Dynamiek BV nemen deel in een gezamenlijke stand. U vindt ons op standnummer F061.

Kom langs en laat u informeren over de nieuwste producten en technieken, wij ontmoeten u graag!


De Vakbeurs  Energie is uitgegroeid tot een onmisbaar platform voor iedereen die serieus met duurzame energieopwekking en energiebesparing bezig is. Dit platform bestaat uit ruim 350 exposanten en partners en honderden inhoudelijke sessies. Uniek daarbij is de verbinding die wordt gelegd tussen de belangrijkste betrokken sectoren; gebouwde omgeving, industrie -door de combinatie met Industrial Heat & Power - en - door de combinatie met de vakbeurs Ecomobiel - mobiliteit.

Vakbeurs Energie staat dit jaar in het teken van 'samen werken in transitie'. Het is de 15de editie van het evenement, dat zich richt op professionals in energie en de transitie. 

Koplopers in die energietransitie tonen er hun laatste innovaties en oplossingen. Men deelt er kennis, legt er contact en doet er zaken in het kader van deelgebieden als binnenklimaat, warmte, gebouwschil, smart energy, opslag en verlichting.

De beurs vindt gelijktijdig met en op dezelfde locatie plaats als de vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel (over duurzame mobiliteit), Industrial Heat & Power (over de industriële energievoorziening) en PREFAB (over off-site bouwen en renoveren).

Gemene deler is de energietransitie: organisator 54events belooft 'een integraal en compleet overzicht van oplossingen, kennis en innovaties'. Met een toegangsbewijs voor één beurs, bezoekt men gratis ook de andere: bezoekers hoeven zich slechts eenmalig te registreren.

Samen zijn de beurzen goed voor 21.000 vierkante meter aan beursoppervlak in 6 hallen. Ongeveer 400 partners en exposanten zijn betrokken, die worden bezocht door zo'n 15.000 professionals. In 11 theaters vinden meer dan 100 seminars, workshops en congressen plaats.
Open dit document en vraag uw gratis entreebewijs aan

Digitale Relatiekaart IMI Hydronic Engineering BV.pdf

Meer informatie


Vakbeurs Energie 2019