Vakbeurs Energie 2021
Van 12 tot en met 14 oktober 2021 vindt de Vakbeurs Energie plaats in de Brabanthallen in Den Bosch.

22-9-2021


IMI Hydronic Engineering BV neemt deel aan de Vakbeurs Energie. vindt ons in hal 3 op standnummer E.082.

Kom langs en laat u informeren over de nieuwste producten en technieken zoals de TA-Smart, wij ontmoeten u graag!

Beursconcept

Vakbeurs Energie is hét jaarlijkse ijkpunt voor professionals om de balans op te maken op het gebied van energie. Drie dagen lang komt alles en iedereen op het gebied van energiebesparing en duurzame energieopwekking samen voor het grootste live energieplatform van Nederland.

Op Vakbeurs Energie ervaart u de wereld aan mogelijkheden, van inkoop tot techniek en van regelgeving tot management. Bekijk de nieuwste oplossingen van dichtbij, neem deel aan interactieve lezingen en live demonstraties en doe waardevolle contacten op.

Koplopers in die energietransitie tonen er hun laatste innovaties en oplossingen. Men deelt er kennis, legt er contact en doet er zaken in het kader van deelgebieden als binnenklimaat, warmte, gebouwschil, smart energy, opslag en verlichting.

De beurs vindt gelijktijdig met en op dezelfde locatie plaats als de vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel (over duurzame mobiliteit), Industrial Heat & Power (over de industriële energievoorziening) en PREFAB (over off-site bouwen en renoveren).

Gemene deler is de energietransitie: organisator 54events belooft 'een integraal en compleet overzicht van oplossingen, kennis en innovaties'. Met een toegangsbewijs voor één beurs, bezoekt men gratis ook de andere: bezoekers hoeven zich slechts eenmalig te registreren.


Open dit document en vraag uw gratis entreebewijs aan

Digitale Relatiekaart IMI Hydronic Engineering BV.pdf

Meer informatie


Vakbeurs Energie 2021