Zeparo G-force
Een revolutionaire oplossing voor vuilscheiding - hoe je het ook bekijkt!

13-2-2017

​​​​​​​​​​​​​​​​Vuil, slib en magnetiet resten kunnen de prestaties van een HVAC-systeem aanzienlijk ondermijnen, alsmede de levensduur van uw installatie verkorten, daarom hebben wij een revolutionaire oplossing ontwikkeld met cycloon-technologie - de Zeparo G-Force.​


Baanbrekende cycloon technologieDeze ontwikkeling is baanbrekend, hoe je het ook bekijkt! Het maakt gebruik van de kracht van de cycloon technologie om vuil en andere deeltjes efficiënt uit uw systeem te verwijderen​ en dit tot wel 9 ​keer efficiënter dan andere op de markt verkrijgbare producten. En alsof dat nog niet genoeg is, de Zeparo G-Force kan zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden, hierdoor kunt u profiteren van onze toonaangevende innovatie, ongeacht hoe uw HVAC-installatie is geconfigureerd.

Preventief onderhoud
Natuurlijk, voorkomen is beter dan genezen, dus de Zeparo G-Force voorkomt dat uw systeem vervuild raakt, in de eerste plaats om het negatieve effect dat vuil, slib en magnetiet hebben op de prestaties van het systeem te elimineren. Het verwijderen van vuil kan niet eenvoudiger. Het unieke ontwerp maakt het mogelijk om verontreinigingen uit te spoelen terwijl het systeem operationeel is, waardoor op tijd en kosten voor onderhoud van het systeem bespaard wordt, en uw systeem blijft draaien op maximale prestaties.

Het verwijderen van magnetiet uit het systeem is net zo eenvoudig. De Zeparo G-Force kan worden uitgerust met een magneet accessoire waarmee de effectiviteit van het verwijderen van ijzeroxide (magnetiet) uit de installatie gemaximaliseerd wordt.

Verbetering van de energie-efficiëntie
Ook het bereiken van optimale prestaties wordt een stuk eenvoudiger met de Zeparo G-Force. Door te voorkomen dat vuil-, sludge en magnetiet resten zich ophopen in het systeem helpt dit het energieverbruik van de electrische pompen te verlagen. Het draagt ook bij het ideale evenwicht en controle te behouden die nodig is om een uitstekende energie-efficiëntie van het gehele systeem te bereiken.

Het gepatenteerde ontwerp van de  Zeparo G-Force werkt harder naarmate het systeem harder moet werken. Als het debiet toeneemt, werkt de G-Force efficiënter en het drukverlies, ten gevolge van opbouw van verontreinigingen, behoort tot het verleden dankzij de kracht van de cycloon technologie.

​Zeparo G-Force

Automatische vuil en magnetiet afscheiders.​

Lees meer​

Zeparo G-force