Webinar (1).png

In verband met de huidige Covid-19 pandemie is het momenteel niet mogelijk om een training te volgen in ons opleidingscentrum in Alphen aan den Rijn.
IMI Hydronic College Nederland is daarom gestart met on-line webinars. In deze korte online-trainingssessies komen theoretische onderwerpen aan bod, worden toepassingen uitgediept en introduceren we product noviteiten.


Dit jaar hebben wij vier interessante webinars verzorgd. Deze webinars kunt u op uw gemak nog even nakijken.

28 Mei:  Webinar Inregelen radiatorsystemen

In het Webinar Inregelen van radiatorsystemen laten wij u de noodzaak zien van het inregelen van radiatorsystemen. Daarnaast tonen wij u de mogelijkheden en de tools hoe u op een eenvoudige manier kunt inregelen. Met een goed ingeregelde installatie kunt u tot wel 30% besparen op de energiekosten.

Bekijk het Webinar


04 November:  Statisch inregelen

Module 1 van 3
In het Webinar “Statisch inregelen” behandelen we de toepassing en selectie van statische inregelafsluiters zoals de TA-STAD en TA-STAF. Daarna gaan we in op het inregelen van statische inregelafsluiters in een vollast situatie en bekijken we de effecten van wat er gebeurt in deellast.11 November: Dynamisch inregelen met drukverschilregelaars

Module 2 van 3
In het Webinar Dynamisch inregelen met drukverschilregelaars maken we de stap van een Statisch ingeregeld systeem welke we in de Webinar van 4 november hebben behandeld naar een semi Dynamisch systeem. We laten in dit Webinar zien hoe de drukverschilregelaar zoals bijvoorbeeld de TA-STAP en TA-Pilot functioneert, toegepast en geselecteerd kan worden en welke voordelen hiermee behaald kunnen worden.

Bekijk het Webinar


25 November: Dynamisch inregelen met drukgecompenseerde regel- en inregelafsluiters

Module 3 van 3
In het Webinar Dynamisch inregelen met drukgecompenseerde regel- en inregelafsluiters maken we de stap naar druk gecompenseerde inregelafsluiters zoals de
TA-Compact-P en TA-Modulator. We behandelen in dit Webinar de toepassing, de selectie en de voordelen van deze techniek. Daarnaast geven we u een kijkje in de toepassingsmogelijkheden met motoren zoals de TA-Slider voorzien van Bus communicatie.

Bekijk het Webinar