Webinar (1).png

In verband met de huidige Covid-19 pandemie is het momenteel niet mogelijk om een training te volgen in ons opleidingscentrum in Alphen aan den Rijn.
IMI Hydronic College Nederland is daarom gestart met on-line webinars. In deze korte online-trainingssessies komen theoretische onderwerpen aan bod, worden toepassingen uitgediept en introduceren we product noviteiten.


In 2020 hebben wij vier interessante webinars verzorgd. Deze webinars kunt u op uw gemak nog even nakijken. Onder elk webinar treft u een oranje button "Bekijk het Webinar" aan, door hierop te klikken start de video van het betreffende webinar.
Zodra wij nieuwe webinars ingepland hebben staan ze op deze pagina en kunt u zich inschrijven.

28 Mei 2020:  Webinar Inregelen radiatorsystemen

In het Webinar Inregelen van radiatorsystemen laten wij u de noodzaak zien van het inregelen van radiatorsystemen. Daarnaast tonen wij u de mogelijkheden en de tools hoe u op een eenvoudige manier kunt inregelen. Met een goed ingeregelde installatie kunt u tot wel 30% besparen op de energiekosten.

Bekijk de video van het Webinar


04 November 2020:  Statisch inregelen

Module 1 van 3
In het Webinar “Statisch inregelen” behandelen we de toepassing en selectie van statische inregelafsluiters zoals de TA-STAD en TA-STAF. Daarna gaan we in op het inregelen van statische inregelafsluiters in een vollast situatie en bekijken we de effecten van wat er gebeurt in deellast.11 November 2020: Dynamisch inregelen met drukverschilregelaars

Module 2 van 3
In het Webinar Dynamisch inregelen met drukverschilregelaars maken we de stap van een Statisch ingeregeld systeem welke we in de Webinar van 4 november hebben behandeld naar een semi Dynamisch systeem. We laten in dit Webinar zien hoe de drukverschilregelaar zoals bijvoorbeeld de TA-STAP en TA-Pilot functioneert, toegepast en geselecteerd kan worden en welke voordelen hiermee behaald kunnen worden.

Bekijk de video van het Webinar


25 November 2020: Dynamisch inregelen met drukgecompenseerde regel- en inregelafsluiters

Module 3 van 3

In het Webinar Dynamisch inregelen met drukgecompenseerde regel- en inregelafsluiters maken we de stap naar druk gecompenseerde inregelafsluiters zoals de

TA-Compact-P en TA-Modulator. We behandelen in dit Webinar de toepassing, de selectie en de voordelen van deze techniek. Daarnaast geven we u een kijkje in de toepassingsmogelijkheden met motoren zoals de TA-Slider voorzien van Bus communicatie.

Bekijk de video van het Webinar


17 Juni 2021: Gebouwoptimalisatie kan nu een stuk slimmer met TA-Smart 
In het webinar "Gebouwoptimalisatie door TA-Smart" laat IMI Hydronic zien hoe zij bijdraagt aan het realiseren van deze EU doelstellingen. In het webinar nemen wij u mee in hoe de TA-Smart functioneert, toegepast en geselecteerd kan worden en welke voordelen hiermee voor u en uw gebouw behaald kunnen worden.
Bekijk de video van het Webinar