Seminar onderwerpen

​​​​​​​​Essentiële knowhow en het beste praktijkadvies
 

Hydronische principes in theorie en in praktijk, alles wordt behandeld!

Onze toonaangevende seminars en opleidingen brengen u steeds op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen in de HVAC-sector, dat kunnen wij u garanderen. Wij zijn trots op het feit dat wij u altijd up-to-date kennis kunnen verschaffen voor het ontwerp, de toepassing, de installatie, de inregeling en de inbedrijfstelling van uw HVAC-systeem.​

Systemen in de praktijk
Wij begrijpen dat praktisch advies en training essentieel zijn om ervoor te zorgen dat u optimaal gebruik maakt van onze producten en oplossingen. Daarom geven wij hands-on training met behulp van simulatie- en demo-units. Onze deskundige trainers geven u praktisch advies over toepassingen, berekeningen en probleemoplossende technieken die van toepassing zijn op praktijksituaties.
Onze seminars met betrekking tot de optimalisatie van klimaatsystemen bieden u de mogelijkheid u volledig te verdiepen in de theorie van de hydronische systemen. Ze geven meer duidelijkheid in een hele reeks onderwerpen, van de functionaliteiten van specifieke systeemtypes t​​ot de voordelen van systeemoptimalisatie en nog veel meer.

Seminar "Waterzijdig inregelen voor kleine tot grote utiliteit"
In dit seminar leert u eerst een reeks hydronische principes waarmee u daarna aan de slag gaat met onze demo-units om praktische ervaring op te doen. We verdiepen we ons in de werking en selectie van inregelafsluiters. We kijken naar de opbouw en keuze van hydraulische schakelingen en bespreken de inregelmethodes.​ Onze deskundige trainers begeleiden u en geven u praktische raad omtrent toepassingen, berekeningen en probleemoplossende technieken in concrete situaties waarbij statische en dynamische oplossingen worden behandeld.

 
Seminar “Perfectionering druk en drukbehoud”
In dit seminar verdiepen we ons in de perfectionering van het drukbehoud en de waterkwaliteit in installaties. Aan de orde komen o.a. het belang van de juiste druk op de installatie en wat de invloed van vuil en lucht in een installatie kan zijn. Waterkwaliteit is met name door de invoering van nieuwe energiezuinige circulatiepompen extra belangrijk geworden.

 
Seminar “Waterzijdig inregelen woonhuis installaties”
In dit seminar leert u dat waterzijdig inregelen nog eenvoudiger kan als tot nu toe mogelijk was! Door het goed inregelen van radiatoren en vloerverwarming installaties kunt u tot wel 35% energiebesparing realiseren en met een zeer hoog comfort niveau. 
Installaties functioneren pas optimaal als er goed is ingeregeld. Ze gebruiken hierdoor veel minder
energie en kunnen het vereiste comfort beter realiseren. Daarnaast kunt u veel kostbare nazorg voorkomen. Naast een theoretisch gedeelte krijgt u enkele praktische tips, waarmee u zelf eenvoudig een installatie “in balans“ kan krijgen.Kijk snel bij onze seminar kalender en schrijf u en/of uw collega in voor een of meedere seminars, deelname is gratis het kost u alleen uw eigen tijd.

 
 


  

Feedback cursisten 

Wij zijn trots op de kennis die wij onze cursisten kunnen bijbrengen – en zij appreciëren de inzichten die zij tijdens onze seminars en opleidingen verwerven enorm!

“Dit seminar gaf mij een uitgebreid inzicht in de wereld van variabeldebietsystemen. Een uitermate informatieve en  genoeglijke avond!”
Jay Upple, Principal Engineer, Faber Maunsell, UK

“Deze informatie draagt bij tot het begrijpen van de uitdagingen waarmee constructeurs en  technici worden geconfronteerd bij het inregelen van systemen.”  
Henry Grimes Jr., Hensel Phelps Construction Co.

“Uitstekende informatie die toepasbaar is op actuele projecten.”
Jonathan Mesik, Holabird & Root

“Uitermate actuele informatie, bruikbaar voor toekomstige ontwerpen.”
William Stewart, RMF Engineering, Inc.
 
“Bijzonder Educatief en een doordachte planning.”
John Allen, Mechanical Engineer, Burns & McDonnell

“Informatief en indrukwekkend.”
Jing Song, Arup​
Seminar onderwerpen