Geef het HVAC-systeem van uw klanten een 5-sterren check-up

Comfort en energiebesparing zijn de belangrijkste zorgen van uw klanten. Help uw klanten dit voor elkaar te krijgen vóór het stookseizoen begint.
Het tijdig inplannen van een service-/ onderhoudsbezoek zorgt voor tevreden klanten en voorkomt ongeplande onderhoudsinterventies.


Geef het HVAC-systeem van uw klanten op tijd een algehele check-up. Kleine onderhoudsinterventies en upgrades van het systeem kunnen een groot verschil maken voor het comfort van uw klanten, hun energierekening en de duurzaamheid van het systeem.
Als u dit nu aanpakt, heeft u later minder ongeplande interventies. Wilt u tips over hoe onze IMI Hydronic Engineering producten u daarbij kunnen helpen? 

Download de flyer

Maken uw klanten zich zorgen over hun energieverbruik?
Ontdek hoe u uw klanten kunt helpen energie te besparen en hun verwarmingskosten te beperken door preventief onderhoud. Deze interventies bieden u de mogelijkheid om terugkerende problemen op te lossen en het systeem te upgraden en daardoor ons milieu te beschermen.De IMI Hydronic Engineering oplossingen voor de behoeften van uw klanten.


​Van de meest verkochte K-kop tot de slanke Halo-kop, Heimeier biedt een grote verscheidenheid aan betrouwbare en eenvoudig te installeren thermostatische regelelementen. 

Lees meer 

Met de Eclipse en Dynacon Eclipse voorzien van automatic flow control-technologie wordt waterzijdig inregelen eenvoudig:
Installeer, stel het maximale debiet in en laat het systeem het waterzijdig evenwicht regelen. Ideaal voor het upgraden van twee-pijp radiatorsystemen.


Zeparo Zu en Zeparo Cyclone, een uitgebreid assortiment producten voor het ontluchten en afscheiden van microbellen, slib, zuurstof en magnetiet in verwarmings-, solar- en koelsystemen. 
Lees meer 


Statico expansievaten met vaste gasvulling voor verwarmings-, solar- en koelsystemen. 

Lees meer 


STAP -STAD Ons complete assortiment uitstekend presterende drukverschilregelaars en inregelafsluiters zorgen ervoor dat u de controle behoudt en een goed ingeregeld systeem heeft.Geef het HVAC-systeem van uw klanten een 5-sterren check-up