Waardevast en duurzame prestaties

​​​​​​​​​​​​​Energie-efficiëntie en duurzaamheid spelen een sleutelrol bij het verkrijgen van een positief investeringsrendement. 

De vraag naar energiezuinige gebouwen is nu groter dan ooit. Wanneer het gaat om het benutten van de volledige markwaarde van een gebouw, kan duurzaamheid niet over het hoofd gezien worden, net zo min als de bescherming van lange termijn investeringen. Een geoptimaliseerde HVAC-installatie kan veel bijdragen in het bereiken van deze twee doelstellingen.

 
Uiterst rendabele HVAC-oplossingen 
 
 
Een geoptimaliseerde HVAC-installatie is gunstig voor alle betrokken partijen en voldoet aan het groeiende aantal milieuvoorschriften. U als opdrachtgever kunnen wij helpen om veilige en comfortabele plekken te creëren waar het aangenaam leven, werken en ontspannen is, die goedkoper te exploiteren zijn en energiezuiniger functioneren. U als investeerder kunnen wij helpen de hoge marktwaarde die uw investering beschermt, te verzekeren en facility managers kunnen we garanderen dat onze oplossingen de gehele levensduur van het gebouw langdurig topprestaties leveren, besparen op de exploitatiekosten en minder onderhoud vergen. 

 
Decennia lang hebben wij onderzoek gedaan naar innoverende producten, oplossingen en cruciale kennis van de sector opdat elke klan​t altijd het beste uit zijn HVAC-installatie kan halen. 
Met ons assortiment producten voor thermostatische regeling van IMI-HEIMEIER krijgen de bewoners hun binnenklimaat perfect en comfortabel geregeld. 
Ons assortiment inregelafsluiters, regelafsluiters en motoren van IMI-TA zorgt voor optimale systeemprestaties en dankzij onze uitstekende producten voor drukbehoud, vuilafscheiding en ontgassing van​ IMI-PNEUMATEX​ geniet u jarenlang van een storingsvrije werking. En vergeet onze afdeling sales support niet die samen met u een zo hoog mogelijk energierendement uit uw gebouw probeert te halen of uw bestaande HVAC-infrastructuur optimalis​eert.

 
Of het nu om nieuwbouw gaat of om een bestaand gebouw waarvan de HVAC-installatie gerenoveerd moet worden voor een beter rendement, wij hebben de geschikte oplossing om duurzame, energiebesparende gebouwen van de toekomst te creëren.​
​​​​
Referentie projecten
Lees hier meer over ons aandeel in enkele van ’s werelds meest energie-efficiënte en prestigieuze projecten.

​Lees meer​​​​​
​​
Energiefeiten
Wil u weten hoe u uw energieverspilling een halt kunt toeroepen? Lees onze 20 energiefeiten.
​Lees meer​​​​
Contacteer ons
Wij vinden het altijd fijn iets van onze klante​n te horen, aarzel dus niet om ons te contacteren.
Contacteer ons​​​​​​​​​​​​​​​
​​​​​
​​

Productzoeker​​​

Ontdek ons uitgebreide assortiment producten met de gebruiksvriendelijke productzoeker.​​​

Open Productzoeker​​


Waardevast en duurzame prestaties